Saturday, April 4, 2009

The new Proton Exora




Hmm.. ni la yang ditunggu-tunggu oleh sekian banyak rakyat Malaysia especially peminat dan penyokong Proton macam saye.. haha.. the real pics of Proton Exora MPV. Amacam..cun tak..? Sila undi poll kat sebelah tu ye.

Salah satu gambar di atas juga menunjukkan size comparison antara Proton Exora dengan dua lagi competitor iaitu Toyota Avanza dan Nissan Gland Livina. Memang Exora ni lebih bear daripada kedua2 pesaing tu.

Em... honestly saye amat suke dan bangge dgn produk Proton yang terbaru ni. Bertambah lagi seorang ahli keluarge Proton. Anyway sape yang nak tengok dengan lebih dekat, boleh la pegi ke mana2 showroom Proton Edar seluruh negara pada 15hb April nie di mana tarikh pelancaran Proton Exora ini.

Tahniah..PROTON!!

1 Komentar:

suriya said...

bagus la Mamil..
semangat yg perlu ada pada setiap rakyat Malaysia..
Sokong barangan buatan Malaysia..
Barulah Malaysia boleh maju!!!

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
an empty feelin' © 2008 Template by:
SkinCorner